armband met naam
Buddha to Buddha armbanden Buddha to Buddha sieraden.
Een Buddha to Buddha armband: echt vakwerk in Echt Zilver! Die allereerste Buddha to Buddha armband kreeg de naam, hoe kan het ook anders, van de maker: Batul. De zilversmid leverde echt vakwerk, deze armband Batul werd met de hand gemaakt.
Gravura Juwelen online graveren en bestellen.
Een baby armband met naam en geboortedatum is een typisch cadeau voor bij de geboorte, en wordt dan ook een geboorte armbandje genoemd, maar wordt ook vaak gegeven bij de doop. Vaak wordt aan de mama ook een armband met de naam van de baby gegeven.
mama sieraden met naam
Mama sieraden, je kinderen altijd dichtbij! Bestel ze online bij LOVY.nl.
kleine discs met een voorletter of korte naam, om aan een armband te hangen. grotere bedels met de naam van je kind en eventueel de geboortedatum achterop, voor aan een ketting. moederkettingen met hangers waar meerdere kindernamen op gestempeld kunnen worden.
pen graveren
Armbanden.
Eigen, zoals met een persoonlijke tekst, een vingerafdruk of de naam van één van uw dierbaren. Bij sieraadgraveren.nl kunt u alle kanten op en uw armband volledig naar wens maken. Zo heeft u de keuze uit de materialen leer, zilver en RVS, welke u kunt personaliseren met bedels, namen, zilveren platen en zelfs met vingerafdrukken! In onderstaande categorieën vindt u de mogelijkheden voor een leren armband, zilveren armband, armband met bedel en naamarmband.
armband laten graveren
Armbandjes voor kinderen.
Armband Naiomy Princess Kroon PG050. Shop nu voor armband naiomy princess kroon pg050. Armband Naiomy Princess Paard PG044. Shop nu voor armband naiomy princess paard pg044. Je kleine kapoentje versiert haar of zijn pols ook graag met een armbandje. Met haar eigen naam in, of misschien met een leuk figuurtje of diertje.
naam armband zilver
Prijzen Veronique gepersonaliseerde juwelen.
Zilver Verguld Goud Initiaalketting/armband/ring met 1 letter Zilver: 85 Verguld: 110 Goud: 320 Initiaalketting /armband met 1 letter en 1 figuur aan elkaar Zilver: 105 Verguld: 130 Goud: 380 Initiaalketting /armband met 2 letters Zilver: 105 Verguld: 130 Goud: 420 Initiaalketting /armband met 3 letters Zilver: 125 Verguld: 150 Goud: 520 Initiaalketting /armband met 4 letters Zilver: 145 Verguld: 170 Goud: 620 Initiaalketting /armband met 5 letters Zilver: 165 Verguld: 190 Goud: 720. Zilver Verguld Goud Ketting/armband met één vingerafdruk Zilver: 115 Verguld: 140 Goud: 450 Ketting/armband met twee vingerafdrukken Zilver: 160 Verguld: 185 Goud: 580 Brede ronde ring met vingerafdruk Zilver: 180 Verguld: 205 Goud: Op aanvraag Open/gesloten armband met vingerafdruk Zilver: 190 Verguld: 215 Goud: Op aanvraag Ketting/armband met askoker rond of vierkant Zilver: 160 Verguld: 185 Goud: Op aanvraag Ketting/armband met handgeschreven initiaal Zilver: 85 Verguld: 110 Goud: 320 Ketting/armband met handgeschreven initiaal met ster aan elkaar Zilver: 105 Verguld: 130 Goud: 380 Ketting/armband met handgeschreven initiaal met ster Zilver: 105 Verguld: 130 Goud: 420 Ketting/armband met handgeschreven naam/woord max 5 letters Zilver: 105 Verguld: 130 Goud: 420 Ketting/armband met handgeschreven naam/woord max 5 letters met ster Zilver: 105 Verguld: 130 Goud: 520.
gouden verlovingsring met diamant
Leren naam armbanden.
Mannen Sieraden beschikt over een breed scala aan leren naam armbanden. Je kan bijvoorbeeld een wikkelarmband laten graveren, maar op een mooie leren armband met zilveren sluiting is er ook de mogelijkheid om alleen de sluiting te graveren! Kortom, er zijn ontzettend veel mogelijkheden en het is het zeker even waard om eens in het rond te kijken tussen de sieraden.
Lening simulatie
Armband met naam JOOLSZ.
Armband met naam. Kralen armband met naam blauw. Mooie kralenarmband geregen op elastiek met in het midden 3 bedels waarvan 1 Swarovskisteen., daarnaast kan er één of 2 namen in het armbandje verwerkt worden dmv metalen letterkralen. Leuk om met andere armbandjes bv de Beach. Kralen armband met naam grijs.
ARMBAND MET NAAM.
Denk bijvoorbeeld aan een armband met naam, een moeder dochter armband, een sieraad voor oma of een origineel valentijnscadeau. Een leren armband met naam of eigen tekst is leuk als geboorte cadeau maar je kunt ze ook combineren als familiesieraad.
Gepersonaliseerd Armbandje met Naam, Infinity en meer MijnNaamKetting.
Naam Armband met Uitgesneden Hartje in 925 Zilver. Infinity 2 Namen Armband. Zilveren Enkelbandje met Hartje. Infinity Armband met Namen in roségoud verguld zilver. Moeder Armband Goud Verguld. Vergulde armband met meerdere infinity-symbolen in roségoud verguld zilver. Gepersonaliseerde Bar Armband.
Leren armband met naam of tekst.
Zo kun je je armband helemaal naar eigen smaak samenstellen en heb je dus altijd een unieke armband. Bovendien kun je de leren armbanden met naam of tekst personaliseren. Zo draag jij je kinderen of geliefde altijd dichtbij De namen worden letter voor letter in de schuivers geslagen met zogenaamde slagletters.

Contacteer ons

Resultaten voor armband met naam