gepersonaliseerde chocolade wikkel
chocolade
Gaaf DIY-idee: customize een chocoladereep Culy.nl.
Klik simpelweg op de tekst, ga aan de slag en print het label. Plak een stukje dubbelzijdig tape op de bovenkant van de reep en leg hierop het middelste gedeelte van de wikkel. Vouw de zijkanten langs de vorm van de reep en maak de hoeken zo scherp mogelijk.
goedkope lening
Gepersonaliseerde chocolade.
Chocoladerepen met eigen wikkel. Chocoladereep in bedrukt doosje. Pralines met logo. Chocolaatjes voor bij de koffie. Alle Sinterklaas producten. Paas chocolade voor uw bedrijf of horeca gelegenheid is eenvoudig te bestellen bij ChocoladeTotaal. Wij bieden chocolade eitjes, paashazen en overige.
verstopt toilet
Chocolade wikkels.
Groothandel in ballonnen en accessoires. Volg ons voor de laatste AANBIEDINGEN. Volg ons voor de laatste AANBIEDINGEN. Gepersonaliseerde chocoladewikkels wordt van de fijnste Belgische melk chocolade gemaakt. De napoltains zijn viekant van 5 grams chocolade. Voor iedere gelegenheid zijn er.
zaventem vertrek morgen
t Soete Boontje.
kijkkastjes, boxen, kaders. Kaders, kijkkastjes, houten scharnierboxen voor de eerste schoentjes. met eventueel de naam. Albums: mijn negen maanden dagboek kraambezoek baby's' eerste jaar fotoalbums. t Soete Boontje Mechelsesteenweg 271 2820 Bonheiden Mechelen 015-55 50 41 Stuur ons een mail.
betekenis
De lekkerste chocolade Paascadeaus per post Chocstar.
Op zoek naar een gepersonaliseerd paasgeschenk, chocoladetabletten met een bedrijfslogo of een chocoladereep met een customised wikkel en Paasboodschap? Voor de Paasdagen hebben we verschillende unieke cadeaus beschikbaar, uniek en origineler dan het standaard chocolade ei! Bij CHOCSTAR kan je een chocolade ei personaliseren met zelfgekozen ingrediënten, een logo op de wikkel of bij afname van meer dan 100 stuks een volledig gepersonaliseerde wikkel!
zakelijk krediet ing
Antwerpse Handjes in chocolade en gepersonaliseerd met uw logo.
Antwerpse Handjes in chocolade. Antwerpse Handjes in chocolade met vulling van marsepein, afgeslapt met Elixir dAnvers, overheerlijke praliné of caraques. Deze 3 soorten zijn ook vandaag nog altijd een vaste traditie. De speciaal ontworpen verpakkingen van dit Antwerps kwaliteitsproduct geeft een geheel dat als geschenk een prachtig uitzicht geeft. Gepersonaliseerde Antwerpse Handjes. Wij bieden de mogelijheid aan dit origineel streekproduct te personaliseren met uw bedrijfskleuren dmv een kartonnen wikkel over de originele verpakking met bedrukking van uw logo.
Chocoladereep met persoonlijke wikkel Bedankjes.nl.
Chocolade, altijd goed! Lekker voor bij de koffie maar ook bijzonder geschikt als heerlijk bedankje om weg te geven op een huwelijk, bruiloft of jubileum. Om van deze fijne traktatie nu een echt persoonlijk bedankje te maken ontwerp je met onze online ontwerptool heel eenvoudig een persoonlijke wikkel.
Chocolade met foto.
De reep is 19 x 9 cm groot. Je kiest een mooie layout voor je wikkel en kan zowel een foto als tekst toevoegen. Tekst alleen kan natuurlijk ook! De chocolade reep is in verschillende smaken verkrijgbaar: wit, melkchocolade, puur en extra puur.
Chocoladegeschenken met een persoonlijke verpakking Chokoe.
vrolijken ieder kantoor op. Koffiechocolaatjes zijn chocoladetabletjes van Belgische melkchocolade in een gepersonaliseerde wikkel. Leuk om jouw logo, foto of reclameboodschap op te drukken. Met een minimale afname van 250 stuks zijn deze chocolaatjes populair op ieder kantoor. in alle soorten en maten.
Bedrukte chocoladereep gepersonaliseerd met uw bedrijfslogo als heerlijk weggevertje.
120 x 90 x 10 mm. Chocoladetablet met embossed logo. 170 x 70 x 9 mm. Gepersonaliseerde bedankt chocoladetablet. 170 x 70 x 9 mm. 1 chocoladetablet bedankt. Grote chocoladereep in geschenkdoosje. 160 x 80 x 11 mm. Reep chocolade in bedrukte wikkel.

Contacteer ons

Op zoek naar gepersonaliseerde chocolade wikkel?