eetbare foto
Eetbare prints.
Uw eigen Fun with Cakes shop. Uw eigen foto van uw kleinkind of stripheld op uw taart of cupcake. Of u print een bedrijfslogo in het groot voor een taart en vele malen in het klein voor cupcakes.Per stuk heeft u één A4 ter beschikking en kan u zelf beslissen wat er allemaal op komt. We printen op Frosty sheets of Icing sheets. Dit is de meest gebruikte ondergrond voor het maken van eetbare prints.
eetbare inkt
Bestellen De Bakboetiek.
Een leuke manier om je gebak op te fleuren en te personaliseren is gebruikmaken van een eetbare foto. Deze foto wordt afgedrukt op ouwel papier hostiepapier of een frosty sheet. Het grote verschil tussen deze twee soorten papier is de kwaliteit.
lening
Cakes Stuff eetbare prints.
De taart met print niet afdekken met aluminiumfolie! Wij printen uiteraard met eetbare inkt, waardoor het voor kan komen dat er een kleine kleurafwijking is ten aanzien van het origineel. Dit kunnen wij helaas niet voorkomen. Indien de print niet direct gebruikt wordt dient deze koel en donker niet in de koelkast bewaard te blijven in een goed afgesloten plastic zakje of een foliezak. Dit om uitdrogen te voorkomen! A4 formaat frosty sheet: 600., A4 formaat icing sheet: 700., Bij een full color A4-print zeer veel inkt kan de prijs hoger zijn. Bij twijfel best even informeren. Prijzen van eetbaar drukwerk zijn voor printklaar aangeleverde bestanden. Dit betekent dat wij dus niets veranderen aan je aangeleverde bestand, wij drukken het precies zo af zoals jij het hebt aangeleverd! Druk thuis dus altijd eerst een proefdruk af. Een foto jpg of png formaat wordt altijd op A4 formaat afgedrukt.
matras
Eetbare Foto op Ouwel Bestellen Fotoprints Cakeprint.
Een mooie duidelijke aangeleverde afbeelding helpt met het maken van de perfecte foto op ouwel of foto op frosting sheet. Daarom hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet: Klik hier voor tips voor een mooie eetbare foto.
binairo
Eetbare Prints bestellen Cakeprint: Eetbare Fotoprints.
Je levert ons de afbeelding en Cakeprint zorgt voor een haarscherpe eetbare fotoprint op eetbaar papier ookwel ouwel genoemd. In een handomdraai verras je je met een uniek product zoals taart met eetbare fotoprint of cakejes met een eetbare foto op ouwel.
mazouttank bovengronds
Eetbare print vanaf 595, bij jou geleverd, dat kan bij Cake, Bake Love in Voorburg Den Haag.
Jouw taart voorzien van een mooie foto van de jarige of een andere mooie afbeelding? Wij printen namelijk afbeeldingen op Frosty sheets met eetbare inkt. De afbeeldingen op deze sheets kan je dan gemakkelijk uitknippen, uitsnijden of uitsteken en op de taart, cakepop, koekjes of macarons plakken.
Foto's' als eetbare fotoprint of afdrukken op chocolade.
Eetbare foto op ouwel. Eetbare foto op chocolade. Verzending / Levertijd. Eetbare foto op ouwel. Eetbare foto op chocolade. Maak nu nog mooiere eetbare prints! Maak nu zelf een eetbare print. Nieuw: chocoflikken met foto-opdruk. Ideal voor kraamvisite, kinderfeestjes of verjaardagen.
Deleukste eetbare prints! Deleukstetaartenshop.nl.
Upload je foto, plaats hem juist in het kader, voeg tekst toe in verschillende kleuren en lettertypes en bestel jouw gepersonaliseerde print. Ga naar Cakepicture.nl. Eetbare prints zijn ook te bestellen in onze winkels in Den Haag, Ommen, Veenendaal en Geleen.
Het Zoete Magazijntje eetbare print service.
Jouw mooiste foto op eetbaar papier! Het Zoete Magazijntje maakt hoog kwalitatieve eetbare prints voor op alle soorten banket verjaardagstaart, cupcakes enz, voor zowel particulieren als bedrijven. Het eetbare papier en inkt zijn zorgvuldig getest. Alle eetbare prints worden zorgvuldig verpakt en verzonden in een stevige kartonnen envelop.

Contacteer ons

Resultaten voor eetbare foto