foto op snijplank
Glazen snijplank met foto Cadeaus.be.
Dat is wel zo prettig, want op deze snijplank kan een prachtige foto uit jouw eigen collectie worden gedrukt! Door de mogelijkheid om de snijplank te bedrukken met een eigen foto of afbeelding is dit cadeau geschikt voor vele verschillende gelegenheden.
Taxi Ellen Tilburg
Glazen snijplank met foto bedrukken YourSurprise.
Meer informatie over de grote glazen snijplank: Afmeting: 39 x 28 cm Vorm: rechthoekig Materiaal: geribbeld glas Let op: de snijplank kan niet in de vaatwasser! Geef de mooiste glazen snijplanken met eigen foto en tekst cadeau! Je eigen glazen snijplank ontwerpen?
zoektermen google
Serveer en snijplanken YourSurprise.
Foto op plexiglas. Glazen met tekst. Mok met foto. Mok met tekst. Zak van Sinterklaas. Zeg het met Milka. Serveer en Snijplanken. Serveer en snijplanken. Moederdag broodplank Beuken. Moederdag broodplank Teak. Vaderdag broodplank Teak. Vaderdag broodplank Beuken. Houten Serveerplank Beuken. Houten Serveerplank Teak. Houten Snijplank Beuken. Houten Snijplank Teak.
wat is cissp
Foto op snijplank vanaf 2095! FotoCadeau.nl.
De snijplank met foto maakt het koken in ieder geval een stuk gezelliger. Jouw foto wordt met de beste kwaliteit afgedrukt, zodat je lang van jouw unieke product kunt genieten! De kenmerken van een foto op snijplank. De snijplank met foto is gemaakt van gehard glas.
Foto op snijplank Fotocadeaus.
Nadat je het formaat gekozen hebt van je snijplank kan je je eigen foto uploaden op onze site. Doe je dit voor 14.00 dan heb je je eigen originele snijplank overmorgen al in huis! Wacht dus niet langer met bestellen van je eigen foto op snijplank!
Snijplank met foto Brianto Cadeaus.
Snijplank met foto. Keukenschort met naam. Snijplank met foto. Grote glazen snijplank met uw foto voor in de keuken. Gratis levering vanaf 50 euro. Levertijd: 3 werkdagen. Niet goed, geld terug. Uw review toevoegen Neem contact op over dit artikel.
Snijplank glas met foto en tekst maken smartphoto.
Met een leuke familiefoto of een foto van je laatste reis wordt je snijplank een uniek stuk om jouw keuken op te fleuren. De Snijplank en fotoafbeelding zijn niet vaatwasserbestendig. Onze producten worden altijd verzonden in een beschermende verpakking met een duidelijk adreslabel erop.

Contacteer ons

Op zoek naar foto op snijplank?